4
Votes
nurullah kalemkar's picture

Sohbet Odaları

Chat siteleri insanların sanal dünyada ki yalnızlıklarınızı ve düşüncelerini paylaştıkları alanlardır.

Özellikle internetin yaygın hale gelmesi ile birlikte bu sitelerin kullanım oranları bir haylı artış göstermiştir.
Ülkemiz de chat sohbet olanağı sunan bir çok site vardır. Bu siteler de kendi içlerinde değişkenlikler göstermektedir. Sesli chat veya yazılı sohbet gibi farklı şekillerde karşımıza çıkmaktadırlar.

Sosyal medya diye adlandırılan siteler dünya üzerinde milyarlarca kullanıcıya ulaştılar. Bu sayfalar biraz önceki bahsettiğimiz sitelerin kullanım oranlarını bir hayli düşürmüş durumda. Ayrıca android işletim sisteminin telefonlara gelmesi ile birlikte de android uygulama şeklinde tasarlanan sohbet chat uygulamaları da bir hayli kullanıcı potansiyeline sahiptir. Bu uygulamalar cep telefonlarından kullanıldığı için insanların daha da kolayına geliyor.

Normal sohbet siteleri de artık uygulama yaptırmaya başladı bu uygulamayı yaptırmayanlar ise mobil destek ile kullanıcılarına hizmet vermeye başladılar.
http:www.ozletme.com sayfası bu alanda yeni yayın hayatına başlamış yeni nesil bir chat sohbet sitesidir. Farklı tasarımı ve içeriği ile kullanıcılarının tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde hazırlanmıştır.

İçinde barındırdığı farklı sohbet odaları ile her türlü görüş ve düşüncenin özgürce konuşabildiği nadir sitelerden birisidir. Kullanıcılar seslerini bu platformu kullanarak insanlara duyurabilirler.
Sizlere sunulan imkanların hepsi ücretsiz olup hizmet amaçlıdır. Kar amacı veya bunun dışında bir amacımız bulunmamaktadır. Sizlerde sayfayı deneyip farkı rahatlıkla anlayabilirsiniz.

Log in or register to post comments